Klantenservice

Onze klantenservice staat iedere werkdag voor u klaar. Voordat u contact opneemt met Vangkooiwinkel.nl verzoeken wij u vriendelijk om eerst de 'veel gestelde vragen' onderaan deze pagina even goed door te nemen. De meest voorkomende vragen over (het bestellen van) vangkooien staan hier al beantwoord en u hoeft in dat geval niet op een antwoord van ons te wachten!

Met verdere opmerkingen of vragen die nog niet zijn beantwoord bij de uitleg op de productpagina's kunt ons bereiken via: 

Ons emailadres: [email protected]
Ons telefoonnummer: 085-3030016 (8.00-17.00 uur & zaterdag 09.00 en 16:00 uur)

Wij kunnen u het beste en het snelste helpen als u via het formulier contact met ons opneemt. Vervolgens zullen wij binnen 1 werkdag op uw vraag terugkomen.

Ons adres en de volledige bedrijfsgegevens van Vangkooiwinkel.nl vindt u in het menu onder 'over ons'.

Heeft u een compliment of een klacht? Neemt u dan contact met ons op via [email protected]. Indien dat nodig is zullen wij zsm actie ondernemen en/of contact met u opnemen. 

In het geval van een klacht heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van bemiddeling door het Webwinkel Keur Keurmerk. Deze organisatie kunt u vinden op de volgende url: www.webwinkelkeur.nl. Mocht deze bemiddeling niet tot het gewenste resultaat leiden dan kunt u uw klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie Webshop van de SGC (www.sgc.nl)