Ratten vangen

Last van ratten?

Last van ratten

VANGKOOI RATTEN KOPEN > DIRECT NAAR SHOP

Dit is natuurlijk afhankelijk van het type rat en waar de rat(ten) zich schuilhoudt. Ratten hou je natuurlijk liever buiten de deur, maar ook buiten kan de rat zeer vervelende schade aanbrengen. Denk hierbij aan schade aan uw woning, auto, caravan of camper, ratten kunnen vaak zeer eenvoudig bedrading of houtwerk doorknagen wat erg vervelend en zelfs gevaarlijk kan zijn.

De rat komt bijvoorbeeld ook veel binnen voor. De rat zal zich vaak "schuilhouden" binnen de spouwmuren, op zolder, kelder, kruipruimte of op andere plekken. De rat is een nachtdier maar ook overdag actief en kan 's nachts ook behoorlijk wat overlast veroorzaken qua geluid. Als een rat zich langer schuilhoudt zal dit ook stankoverlast tot gevolg hebben.

VANGKOOI RATTEN KOPEN > DIRECT NAAR SHOP


Hoe vang je een rat?
Het vangen of verjagen van een rat kan op verschillende manieren. Soms worden apparaten met ultrasone geluiden ingezet. Dit heeft echter een groot nadeel: andere dieren hebben hier ook last van. Voor een hond of zelfs kat zijn dit soort geluiden onverdraagbaar, hierdoor dus niet de ideale oplossing.


Vangkooi ratten
De meest prettige en veilige manier om een rat te vangen is door het inzetten van de vangkooi. Men plaatst de vangkooi in het leefgebied van de ratten. Als lokmiddel voor de rat kan bijvoorbeeld worden gedacht aan: Kaas, Pinda, Graan of zelfs chocolade. Zolang het lokmiddel maar een sterke geur afgeeft.

Men hangt bijvoorbeeld het lokmiddel in de vangkooi, waarna de rat de vangkooi zal betreden. Vervolgens staat de rat op de voerplaat, waarna de vangkooi dichtklapt. De rat  is nu gevangen! Verstandig is het om de rat een paar kilometer verder vrij te laten, zodat deze niet meer terugkomt.


U kunt onze Ratten vangkooien via deze link bestellen.

VANGKOOI RATTEN KOPEN > DIRECT NAAR SHOP