Elektrische muizenval

Een elektrische muizenval is een efficiënte, schone en veilige manier om muizen te verjagen. Elektrische muizenvallen werken zonder gif en chemicaliën. Een muis vangen met een elektrische schok, binnen of buiten, doodt de muis snel en dat voorkomt onnodig leed. Een elektrische muizenval kopen? Onze vallen zijn CE gekeurd en te gebruiken met USB kabel, adapter en/of met batterijen. Ze zijn er voor binnenshuis en (mogelijk) buitenshuis.

Hoe werkt een elektrische muizenval? Dat verschilt per exemplaar, maar komt neer op deze paar makkelijk te nemen stappen. 1) maak de val open, 2) plaats lokaas, 3) plaats de elektrische muizenval op de gewenste plek. Wat betreft dit laatste: plaats 'm het liefst langs de muur, richel of plint, want daar lopen de muizen het liefst, omdat ze zich er veilig(er) wanen. Tot slot stap 4): zet de val aan door het knopje om te zetten. Zo eenvoudig kan het zijn om muizen definitief te verjagen.

Elektrische muizenval

Hoe werkt een elektrische muizenval

Is de muis gevangen? Schakel de elektrische val dan uit. Leeg de muizenval die werkt op stroom boven een afvalbak, zodat u de muis niet hoeft aan te raken. Sommige van deze apparaten zijn extra goed en gemakkelijk schoon te houden doordat ze, speciaal voor het schoonmaken, te openen zijn. Schone handen, maar bovenal hygiëne staan bij dit type muizenval voorop!

Muizenval voor binnen

Kijk bij het product of de elektrische muizenval geschikt is voor binnenshuis of voor buitenshuis. Of de elektrische muizenverjager bedoeld is voor binnen of buiten, staat altijd duidelijk aangegeven. Kijk hier goed naar: een elektrische muizenval is namelijk meestal bestemd voor binnen, want kan bijvoorbeeld niet tegen vocht (regen). Zorg overigens ook dat andere dieren en kinderen de val niet binnen bereik hebben. Behalve elektrische muizenvangers hebben we ook elektrische rattenvallen. Sommige van deze elektrische vallen zijn een combinatie: een elektrische muizen- en rattenval.

Elektrische muizenvallen: waarom veilig?

Let bij sommige elektrische muizen- en rattenvallen er wel even op dat u de stalen plaatjes niet aanraakt. Dit voorkomt het oplopen van een (kleine) elektrische schok. Voor extra veilig gebruik is een muizenval op elektriciteit vaak voorzien van automatische deactivatie zodra de val wordt opengemaakt. Ook is het ontwerp vaak dusdanig dat er niet zomaar een vinger of ander voorwerp in past. Daarnaast zijn elektrische muizenvallen zoals vermeld veilig omdat er bij dit type val géén gebruik hoeft te worden gemaakt van gif en chemicaliën.

Elektrische muizenval kopen

Muizenval op batterijen

Wat betreft de stroomvoorziening: bij veel van de vallen is er een batterij-indicator aanwezig. Er zijn ook elektrische vallen waarbij direct te zien is of een muis of rat gevangen is: in dat geval gaat er een ledlampje knipperen. Op de benodigde batterijen kan tot tientallen keren achtereen een muis elektrisch worden gevangen. Tip: geef de elektrische muizenval wel even de tijd (maximaal een paar dagen), omdat ook een muis soms voorzichtig is met iets nieuws in zijn blikveld.

Elektrische muizenval kopen

Een elektrische muizenval kopen? Elektrische muizenvallen kunnen veelvoudig worden ingezet. Na het schoonmaken van de val na een 'voltreffer' kan de val opnieuw dienst doen om een andere muis definitief te verjagen door ook deze een elektrische schok toe te dienen. Een muizenval op batterijen kopen? Een val die een muis snel elektrocuteert, zodat u de muizen, zonder dat deze onnodig pijn hoeven te lijden, kunt bestrijden met één definitieve stroomstoot? Zie deze keuze aan elektrische muizenvallen.

 

Lees meer
Elektrische muizenval
Elektrische muizenval
Een eenvoudige elektrische muizenval, zonder gif of chemicaliën. Makkelijk en schoon in gebruik. Zowel te gebruiken met bijgeleverde USB-kabel als met 4 AA batterijen.
Elektrische muizen- en rattenval
Elektrische muizen- en rattenval
Een eenvoudige elektrische muizen- en rattenval, zonder gif of chemicaliën. Makkelijk en schoon in gebruik. Zowel te gebruiken met bijgeleverde adapter als met batterijen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1