Vogelverjager

Bij het kopen van een vogelverjager kunt u alle kanten op. Van een grote vlieger als vogelverjager tot een eenvoudige duivenpin. Vind hier vogelverjagers voor meeuwen, kraaien, duiven, eksters en alle andere soorten vogels die u wilt verjagen, zodat u er helemaal geen last meer van heeft.

Een vogelverjager kopen? Op Vangkooiwinkel.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten vogelvangers - die allemaal in eigen voorraad zijn. U kunt ze (vóór 22.00 uur besteld) morgen al in huis hebben, zodat u meteen aan de slag kunt met het efficiënt en snel verjagen van meeuwen, kraaien, duiven en het bestrijden van andere vogels die u of uw business in de weg vliegen.

Vogelverjager in de vorm van een vlieger

De vogelverjager Kite Hawk is een mooi voorbeeld van een milieuvriendelijke verjager, die zonder batterijen, op natuurlijke wijze zijn functie vervult. Het is een vogelverschrikker met een lange, 7 meter lange telescopische paal, met daaraan een vlieger die allerlei ongewenste vogels op het verkeerde been zet. Zo'n vogelverjager in de vorm van een vlieger neemt de vorm aan van een echte havik / roofvogel. Zowel in uiterlijk als in beweging. De vlieger stijgt, daalt, neemt plots een duikvlucht en gaat, na de eenvoudige installatie, volledig autonoom te werk. Snelheid en vliegpatroon variëren. Tot afgrijzen van echte vogels die uit de buurt moeten blijven. Met slechts een klein beetje wind doet de Kite Hawk al zijn werk.

Vogelverjagers online

Meer over vogelverjagers

Een vlieger als vogelverschrikker is als gezegd een effectieve manier om vogels te verjagen. U ontvangt bij ons bij aankoop een complete set. Die is inclusief grondanker, de genoemde uitschuifbare paal en de vlieger zelf. Zo'n vliegende vogelvanger bereikt een maximale hoogte van maar liefst 12 meter. Ondertussen zijn de afmetingen compact. U kunt 'm bij ons goedkoop kopen en u ontvangt er ook een opbergtas bij. In de handleiding en alvast bij de productbeschrijving van de vogelverjagers vindt u ook tips voor optimaal gebruik. Zo is het raadzaam dat de paal licht schuin staat - juist voor extra stabiliteit.

Vogelverjagers met geluid, licht, laser, elektronisch of als nep roofvogel?

U kunt ook een vogelverjager kopen met geluid. Of een vogelverjager die werkt met bijvoorbeeld flitslicht. Door te piepen, te zoemen op een voor de vogel irritante frequentie (ultrasoon), door te knallen of te spelen met licht houdt u de vliegende medewezens op afstand. Er bestaan zelfs ook vogelverjagers die werken via laser. Een echt goede vogelverjager aanschaffen voor het verjagen van kraaien, duiven, meeuwen? Van duivenpinnen tot bijvoorbeeld vliegers: de best geteste vogelverjagers vindt u hier. Deze niet elektronische varianten zijn niet alleen extra milieubewust, immers zonder batterijen, maar doen ook op de meest efficiënte manier dienst: door vogels af te schrikken op de meest natuurlijke manier.

 

Lees meer
Duivenpinnen
Duivenpinnen
Met deze RVS duivenpinnen voorkomt u snel en gemakkelijk overlast van duiven en andere vogels. De flexibele pinnen hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig te plaatsen.
Vogelverjager Black Hawk Kite - Losse vlieger
Vogelverjager Black Hawk Kite - Losse vlieger
Reserve vlieger voor de Black Hawk Kite vogelverschrikker. Voor het op een effectieve manier verjagen van vogels. Verandert van hoogte, snelheid en vliegpatroon.
Vogelverjager Black Hawk Kite 7M
Vogelverjager Black Hawk Kite 7M
De Black Hawk Kite vogelverschrikker. Een complete set om op een effectieve manier vogels te verjagen. Inclusief grondanker, 7 meter telescopische paal en vlieger. Verandert van hoogte, snelheid en vliegpatroon en vliegt tot 12 meter hoog.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1