Voerdoos voor muizen

Voerdozen voor muizen maken het mogelijk om een muis snel en effectief te vangen. Het bestrijden van een muis of meerdere muizen kan met zo'n voerdoos naast simpel ook veilig. U kunt een voerdoos voor een muis kopen met of zonder geïntegreerde muizenval. Een muizenvoerdoos met of zonder muizenklem is compact en herbruikbaar.

De varianten waarbij de klem uiteindelijk het werk doet, zijn voorzien van een sleutel met (eenvoudig) slot, hetgeen er voor helpt zorgen dat kinderen en huisdieren door de muizenval niet gewond raken. Zo'n stevige voerdoos is gemaakt van (meestal zwart) sterk kunststof. De meeste muizenvoerdozen hebben een lokaasdepot, waarin muizengif moet worden geplaatst. Ook deze lokdozen voor muizen zijn in de regel voorzien van een slot met sleutel, voor extra veiligheid.Voerdoos

Voerdoos voor een muis

Het plaatsen van de voerdoos voor een muis is simpel. Kies uiteraard een plek waar zichtbaar muizen zijn geweest. Doorgaans is het plaatsen van de lokdoos langs een richel of wand de juiste optie, omdat juist daar de muizen hun route zullen bewandelen: 'veilig' langs de plint of muur. Zo loopt de muis echter ineens de voerdoos in, op weg naar giftig eten en/of op weg naar een zekere klem. Haal zo'n voerdoos in huis en u zult snel géén last meer hebben van muizen.

 

Lees meer
Voerdoos met muizenval
Voerdoos met muizenval
Een simpele, veilige en effectieve muizenvoerdoos die alleen te openen is met een sleutel. Deze voerdoos wordt geleverd met 1 muizenval en een 1 bijbehorende sleutel.
Elektrische muizenval
Elektrische muizenval
Een eenvoudige elektrische muizenval, zonder gif of chemicaliën. Makkelijk en schoon in gebruik. Zowel te gebruiken met bijgeleverde USB-kabel als met 4 AA batterijen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1