Last van spreeuwen

Heeft u in of om uw huis of bedrijfspand last van spreeuwen? U kunt de spreeuwen op diervriendelijke wijze bestrijden door gebruik te maken van een vangkooi. Vangkooiwinkel.nl is hét adres voor inloopvallen en doorloopvallen voor spreeuwen. Wilt u ze liever verjagen in plaats van bestrijden? U vindt in het productoverzicht hieronder behalve inloopvallen en vangkooien ook enkele producten om vogels mee te verjagen. 

Een vangkooi kiezen
Wanneer u een vangkooi voor het vangen van een spreeuw gaat aanschaffen, is het belangrijk een kooi van het juiste formaat te kiezen. Met een te kleine of te grote kooi vangt u de spreeuw namelijk niet. De vogel zal dan simpelweg de kooi niet instappen. We raden u daarnaast aan gebruik te maken van meerdere vangkooien. Zo vergroot u de pakkans aanzienlijk. 

Hoe de spreeuw de kooi inlokken
Om de spreeuw de kooi in te lokken, kunt u gebruik maken van wat lokaas. Spreeuwen zijn dol op besjes, fruit of wat zaden of broodkruimels. Plaats het aas ofwel op het plankje/ triggermechanisme in het midden van de kooi (als het een doorloopval betreft) of helemaal achterin de kooi (als het een inloopval betreft).

Waar de vangkooi plaatsen?
Wanneer u de vangkooi(en) gaat plaatsen, is het handig om te weten waar spreeuwen zich vooral ophouden. Spreeuwen zitten graag in holtes van bijvoorbeeld bomen of gebouwen. Plaats de kooi of de val in de buurt van de plek waar u de vogels waarneemt. 

 

 

Lees meer
BSP Mesh
BSP Mesh
Met deze rol Mesh van BSP kunt u gaten en kieren afdichten om knaagdieren en vogels buiten te houden. Makkelijk op maat te knippen.
Vogelverjager Black Hawk Kite - Losse vlieger
Vogelverjager Black Hawk Kite - Losse vlieger
Reserve vlieger voor de Black Hawk Kite vogelverschrikker. Voor het op een effectieve manier verjagen van vogels. Verandert van hoogte, snelheid en vliegpatroon.
Doorloopval met 2 ingangen 60x18x20cm
Doorloopval met 2 ingangen 60x18x20cm
Deze doorloopval behoort tot de best geteste vallen met 2 ingangen. De val is geschikt voor o.a. egels, eekhoorns, ratten, marters, konijnen en kleinere katten.
Vogelverjager Black Hawk Kite 7M
Vogelverjager Black Hawk Kite 7M
De Black Hawk Kite vogelverschrikker. Een complete set om op een effectieve manier vogels te verjagen. Inclusief grondanker, 7 meter telescopische paal en vlieger. Verandert van hoogte, snelheid en vliegpatroon en vliegt tot 12 meter hoog.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1