Vogelverjager Black Hawk Kite - Losse vlieger

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reserve vlieger voor de Black Hawk Kite vogelverschrikker. Voor het op een effectieve manier verjagen van vogels. Verandert van hoogte, snelheid en vliegpatroon.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€34,95
Incl. btw

Vogelverjager Black Hawk Kite - Losse vlieger

Verjaag vogels op een effectieve manier met deze vogelverschrikker. De reservevlieger voor de Black Hawk Kite meet 65 centimeter hoog en 120 centimeter breed en heeft het uiterlijk van een havik. Hij beweegt mee met de wind, waardoor hij verandert van hoogte, snelheid en vliegpatroon. Andere vogels zullen deze vlieger dan ook voor een echte roofvogel aanzien en op afstand blijven. 

Handige tips
- Bij de vlieger wordt een beknopte handleiding geleverd. Hierin wordt de juiste manier van knopen beschreven, zodat de vlieger niet van de paal waait.
- De paal waar u de vlieger aan bevestigt moet licht schuin staan voor stabiliteit. De vlieger moet los van de paal hangen, zodat hij niet in de knoop komt met de paal.
- U kunt de vogelverschrikker gebruiken t/m windkracht 4. Is de windkracht hoger, dan wordt aangeraden om de vlieger naar beneden te halen. 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen