Spreeuwen verjagen

Heeft u in uw directe omgeving last van spreeuwen en zoekt u een manier om deze te verjagen? Maak dan gebruik van een vangkooi of inloopval. Met deze producten kunt u de spreeuwen op een humane manier vangen en elders weer uitzetten. Op deze manier voorkomt u dat ze iets verderop opnieuw voor overlast gaan zorgen. Op Vangkooiwinkel.nl vindt u hoogwaardige vangkooien en inloopvallen. Daarnaast verkopen we ook producten om vogels mee te verjagen zonder dat ze gevangen worden. U vindt alle producten die geschikt zijn voor het vangen en verjagen van spreeuwen in het overzicht hieronder. 

Een vangkooi kiezen
Wanneer u een vangkooi of inloopval aan gaat schaffen, is het belangrijk rekening te houden met het formaat van de kooi of val. Zorg er met name voor dat deze niet te klein is. Een kooi die te klein is, is namelijk niet aantrekkelijk voor dieren. Kies dus voor een kooi die ruim genoeg is en het aantrekkelijk maakt voor de spreeuw om erin te stappen of vliegen. Voorbeelden van geschikte vallen en kooien vindt u in het productoverzicht hieronder. 

De spreeuw lokken
Om de spreeuw de kooi of val in te lokken, is het verstandig gebruik te maken van aas. Spreeuwen zijn dol op  bessen, fruit, zaden of broodkruimels. Plaats het lokaas ofwel op het plankje/ triggermechanisme in het midden van de kooi (als het een doorloopval betreft) of helemaal achterin de kooi (als het een inloopval betreft). Zorg ervoor dat de vogel enige moeite moet doen om het aas te pakken zodat u zeker weet dat de trigger van de val geraakt wordt. 

Waar plaatst u de vangkooi?
Spreeuwen broeden graag in holtes, bijvoorbeeld van bomen, en in gaten en kieren van gebouwen. Als u eenmaal waar ze graag komen, dan kunt u de vangkooi bij deze plek in de buurt plaatsen. We raden u aan van meerdere vangkooien gebruik te maken om zo de pakkans te vergroten.  

 

Lees meer
Vogelverjager Black Hawk Kite - Losse vlieger
Vogelverjager Black Hawk Kite - Losse vlieger
Reserve vlieger voor de Black Hawk Kite vogelverschrikker. Voor het op een effectieve manier verjagen van vogels. Verandert van hoogte, snelheid en vliegpatroon.
Doorloopval met 2 ingangen 60x18x20cm
Doorloopval met 2 ingangen 60x18x20cm
Deze doorloopval behoort tot de best geteste vallen met 2 ingangen. De val is geschikt voor o.a. egels, eekhoorns, ratten, marters, konijnen en kleinere katten.
SALE Vangkooi klein verzinkt 67x24,5x31,5cm
Vangkooi klein verzinkt 67x24,5x31,5cm
Vangkooi klein voor katten, marters, ratten, vossen en kleine vogels en konijnen. De kooi is volledig verzinkt. Hierdoor erg duurzaam en kwalitatief hoogwaardig.

€39,95 €33,33

Informatie
SALE Vangkooi klein verzinkt met beschermlaag 67x24x31,5cm
Vangkooi klein verzinkt met beschermlaag 67x24x31,5cm
Vangkooi klein voor marters, ratten en kleine konijnen. De kooi is volledig verzinkt en voorzien van een beschermlaag! Hierdoor erg duurzaam en kwalitatief hoogwaardig.

€44,95 €35,60

Informatie
Vangkooi middelgroot verzinkt 82x26,5x34cm
Vangkooi middelgroot verzinkt 82x26,5x34cm
Vangkooi middelgroot voor katten, marters, ratten, vossen, vogels en konijnen. De kooi is volledig verzinkt. Hierdoor erg duurzaam en kwalitatief hoogwaardig.
Doorloopval met 2 ingangen 120x30x34cm
Doorloopval met 2 ingangen 120x30x34cm
Deze grote doorloopval behoort tot de best geteste vallen met 2 ingangen. Deze val is onder andere geschikt voor marter, konijn, vogel, kat of soortgelijke dieren qua omvang.
Vogelverjager Black Hawk Kite 7M
Vogelverjager Black Hawk Kite 7M
De Black Hawk Kite vogelverschrikker. Een complete set om op een effectieve manier vogels te verjagen. Inclusief grondanker, 7 meter telescopische paal en vlieger. Verandert van hoogte, snelheid en vliegpatroon en vliegt tot 12 meter hoog.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1