Eksters verjagen

Heeft u last van eksters en wilt u deze graag verjagen? Maak dan gebruik van een vangkooi of inloopval. Met deze producten kunt u de dieren op humane wijze vangen en bent u van de overlast af. De vangkooien en inloopvallen van Vangkooiwinkel.nl zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik. 

Waarom gebruik maken van een vangkooi? 
Een vangkooi helpt u een dier op humane wijze te vangen. Het dier lijdt dus geen onnodige pijn als deze een vangkooi of inloopval instapt of vliegt. Nadat u de ekster gevangen heeft, kunt u deze elders weer uitzetten. Eksters hebben last van territoriumgedrag. Door ze te vangen en elders weer uit te zetten, voorkomt u bovendien dat ze even verderop opnieuw voor overlast gaan zorgen. 

Een vangkooi of inloopval aanschaffen
Als u besluit een vangkooi of inloopval aan te schaffen, hou dan rekening met het formaat. Met name een te kleine kooi is voor een vogel niet aantrekkelijk. Een dier zal zich namelijk nooit in een kooi wurmen. Een ekster zal een te kleine kooi dan dus mijden. We raden u ook aan te kiezen voor meerdere vangkooien om zo de pakkans te vergroten.

Hoe een ekster de kooi inlokken
Om de ekster is de vangkooi of inloopval te lokken, kan het helpen om gebruik te maken van lokaas. Kies bijvoorbeeld voor wat fruit, zaden, bessen of broodkruimels. Plaats het aas ofwel op het plankje/ triggermechanisme in het midden van de kooi (als het een doorloopval betreft) of helemaal achterin de kooi (als het een inloopval betreft). Plaats het aas zo dat het voor de ekster niet al te gemakkelijk voor het grijpen ligt. 

Waar de vangkooi plaatsen?
Eksters houden van open leefgebieden. U ziet ze bijvoorbeeld veel in tuinen. Plaats de kooien op de plek waar u de vogels waarneemt. We raden u ook aan van meerdere vangkooien en inloopvallen gebruik te maken om zo de pakkans te vergroten. Wilt u de eksters liever verjagen zonder gebruik te maken van een val of kooi? In het productoverzicht hieronder vindt u behalve vangkooien ook enkele andere producten om vogels mee te verjagen. 

 

Lees meer
Vogelverjager Black Hawk Kite - Losse vlieger
Vogelverjager Black Hawk Kite - Losse vlieger
Reserve vlieger voor de Black Hawk Kite vogelverschrikker. Voor het op een effectieve manier verjagen van vogels. Verandert van hoogte, snelheid en vliegpatroon.
SALE Vangkooi klein verzinkt met beschermlaag 67x24x31,5cm
Vangkooi klein verzinkt met beschermlaag 67x24x31,5cm
Vangkooi klein voor marters, ratten en kleine konijnen. De kooi is volledig verzinkt en voorzien van een beschermlaag! Hierdoor erg duurzaam en kwalitatief hoogwaardig.

€44,95 €35,60

Informatie
Vangkooi middelgroot verzinkt 82x26,5x34cm
Vangkooi middelgroot verzinkt 82x26,5x34cm
Vangkooi middelgroot voor katten, marters, ratten, vossen, vogels en konijnen. De kooi is volledig verzinkt. Hierdoor erg duurzaam en kwalitatief hoogwaardig.
SALE Doorloopval met 2 ingangen 100x25x25cm
Doorloopval met 2 ingangen 100x25x25cm
Deze doorloopval behoort tot de best geteste vallen met 2 ingangen. De val is geschikt voor marter, konijn en kat. De beschermingsplaat zorgt ervoor dat het dier u bij het optillen van de kooi niet kan verwonden.

€69,95 €45,64

Informatie
Doorloopval met 2 ingangen 120x30x34cm
Doorloopval met 2 ingangen 120x30x34cm
Deze grote doorloopval behoort tot de best geteste vallen met 2 ingangen. Deze val is onder andere geschikt voor marter, konijn, vogel, kat of soortgelijke dieren qua omvang.
SALE Vangkooi met 2 ingangen 100x24x24cm
Vangkooi met 2 ingangen 100x24x24cm
Deze val is door ons als beste getest en vangt iedere marter, konijn en kat zonder problemen! De speciale krabplaat zorgt ervoor dat het dier u bij het optillen van de kooi niet kan verwonden.

€99,95 €76,36

Informatie
Vogelverjager Black Hawk Kite 7M
Vogelverjager Black Hawk Kite 7M
De Black Hawk Kite vogelverschrikker. Een complete set om op een effectieve manier vogels te verjagen. Inclusief grondanker, 7 meter telescopische paal en vlieger. Verandert van hoogte, snelheid en vliegpatroon en vliegt tot 12 meter hoog.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1