Elektrische rattenval

Een elektrische rattenval kopen? Elektrische rattenvallen is een efficiënte, schone en veilige manier om ratten te verjagen. Elektrische rattenvallen werken zonder gif en chemicaliën. Een rat vangen met een elektrische schok, binnen of buiten, doodt de rat snel en dat voorkomt onnodig leed. Een elektrische rattenval kopen? Onze vallen zijn CE gekeurd en te gebruiken met USB kabel, adapter en/of met batterijen. Ze zijn er voor binnen en (mogelijk) buiten.

Hoe werkt een elektrische rattenval? Dat verschilt per exemplaar, maar komt neer op deze paar makkelijk te nemen stappen. 1) maak de val open, 2) plaats lokaas, 3) plaats de elektrische rattenval op de gewenste plek. Wat betreft dit laatste: plaats 'm het liefst langs de muur, richel of plint, want daar lopen de ratten het liefst, omdat ze zich er veilig(er) wanen. Tot slot stap 4): zet de val aan door het knopje om te zetten. Zo eenvoudig kan het zijn om ratten definitief te bestrijden.

Elektrische rattenval

 

Hoe werkt een elektrische rattenval

Is de rat gevangen? Schakel de elektrische val dan uit. Leeg de rattenval die werkt op stroom boven een afvalbak, zodat u de rat niet hoeft aan te raken. Sommige van deze apparaten zijn extra goed en gemakkelijk schoon te houden doordat ze, speciaal voor het schoonmaken, te openen zijn. Schone handen, maar bovenal hygiëne staan bij dit type rattenval voorop!

Rattenval voor binnen

Kijk bij het product of de elektrische rattenval geschikt is voor binnenshuis of voor buitenshuis. Of de elektrische rattenverjager bedoeld is voor binnen of buiten, staat altijd duidelijk aangegeven. Kijk hier goed naar: een elektrische rattenval is namelijk meestal bestemd voor binnen, want kan bijvoorbeeld niet tegen vocht (regen). Zorg overigens ook dat andere dieren en kinderen de val niet binnen bereik hebben. Behalve elektrische rattenvangers hebben we ook elektrische muizenvallen. Sommige van deze elektrische vallen zijn een combinatie: een elektrische muizen- en rattenval.

Elektrische rattenvallen: waarom veilig?

Let bij sommige elektrische muizen- en rattenvallen er wel even op dat u de stalen plaatjes niet aanraakt. Dit voorkomt het oplopen van een (kleine) elektrische schok. Voor extra veilig gebruik is een rattenval op elektriciteit vaak voorzien van automatische deactivatie zodra de val wordt opengemaakt. Ook is het ontwerp vaak dusdanig dat er niet zomaar een vinger of ander voorwerp in past. Daarnaast zijn elektrische rattenvallen zoals vermeld veilig omdat er bij dit type val géén gebruik hoeft te worden gemaakt van gif en chemicaliën.

Elektrische rattenval kopen

Rattenval op batterijen

Wat betreft de stroomvoorziening: bij veel van de vallen is er een batterij-indicator aanwezig. Er zijn ook elektrische vallen waarbij direct te zien is of een rat of muis gevangen is: in dat geval gaat er een ledlampje knipperen. Op de benodigde batterijen kan tot tientallen keren achtereen een rat of muis elektrisch worden gevangen. Tip: geef de elektrische rattenval of muizenval wel even de tijd (maximaal een paar dagen), omdat ook een muis, en zeker een rat, soms voorzichtig is met iets nieuws in zijn blikveld.

Elektrische rattenval kopen

Een elektrische rattenval kopen? Elektrische rattenvallen kunnen veelvoudig worden ingezet. Na het schoonmaken van de val na een 'voltreffer' kan de val opnieuw dienst doen om een andere rat definitief te verjagen door ook deze een elektrische schok toe te dienen. Een rattenval op batterijen kopen? Een val die een rat snel elektrocuteert, zodat u de ratten, zonder dat deze onnodig pijn hoeven te lijden, kunt bestrijden met één definitieve stroomstoot? Zie deze keuze aan elektrische rattenvallen.

 

Lees meer
Elektrische muizenval
Elektrische muizenval
Een eenvoudige elektrische muizenval, zonder gif of chemicaliën. Makkelijk en schoon in gebruik. Zowel te gebruiken met bijgeleverde USB-kabel als met 4 AA batterijen.
Elektrische muizen- en rattenval
Elektrische muizen- en rattenval
Een eenvoudige elektrische muizen- en rattenval, zonder gif of chemicaliën. Makkelijk en schoon in gebruik. Zowel te gebruiken met bijgeleverde adapter als met batterijen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1