Elektrische muizen- en rattenval

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Een eenvoudige elektrische muizen- en rattenval, zonder gif of chemicaliën. Makkelijk en schoon in gebruik. Zowel te gebruiken met bijgeleverde adapter als met batterijen.

Lees meer
€41,39
Incl. btw

Elektrische muizen- en rattenval

Deze elektrische muizen- en rattenval is makkelijk, veilig en schoon in gebruik. Door middel van een elektrische schok wordt het dier snel gedood waardoor onnodig dierenleed wordt voorkomen. Zonder gif of chemicaliën, dus veilig in gebruik. 

Makkelijk en schoon in gebruik
Deze CE gekeurde val kunt u zowel gebruiken met de bijgeleverde adapter als met 4 type C batterijen (niet inbegrepen). Handig aan dit apparaat is dat hij aangeeft wanneer u de batterijen moet vervangen.
Het lokaas kunt u via de achterkant van de val toevoegen. Plaats de val vervolgens op de plek waar u hem wilt hebben, bij voorkeur langs de muur. Muizen en ratten lopen namelijk niet graag in de open ruimte. Meer tips voor het vangen van ratten vindt u hier.
U zet de val aan door het knopje om te zetten. Let op dat wanneer het apparaat is ingeschakeld u de stalen plaatjes niet aanraakt om een schok te voorkomen. Wanneer er een dier gevangen is, gaat het ledlampje knipperen. Het dier is gemakkelijk te verwijderen door de val weer uit te zetten en te legen boven een afvalbak. Op die manier hoeft u de muis of rat niet aan te raken en blijven uw handen schoon.

Open en dicht
De bovenkant van de val kunt u verwijderen door deze met een schuivende beweging te openen. Het apparaat is hierdoor gemakkelijk schoon te houden. Wanneer u de bovenkant weer op de val wilt plaatsen, is het nodig om iets van druk uit te oefenen op de bovenkant.  

Let op
Deze val is niet geschikt voor buiten en dient buiten het bereik van kinderen en dieren te worden gehouden.
Dit apparaat wordt geleverd inclusief een beknopte Engelse handleiding. Zie hier alvast de Engelse handleiding.

Afwerking: Kunststof
Geschikt voor: Muizen en ratten
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen