Multi-vangsysteem voor muizen "Catch-all"

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Multi-vangsysteem voor het vangen van grote aantallen muizen! Deze val is ideaal voor bijvoorbeeld hooizolders, maneges, boerderijen of andere plaatsen waar veel muizen zijn.

Lees meer
€12,72
Incl. btw

Multi-vangsysteem voor muizen "Catch-all"

Muizenval "Catch-all", Multi-vangsysteem voor het vangen van grote aantallen muizen! Deze val is ideaal voor bijvoorbeeld hooizolders, maneges, boerderijen of andere plaatsen waar veel muizen zijn.

Deze meervoudige muizenval blijft muizen vangen.

Dit gepatenteerde Amerikaanse systeem is ideaal voor bijv. hooizolders, maneges, boerderijen of andere plaatsen waar ongedierte bestrijding van belang is.

Werking van de val
De val wordt als een ouderwets horloge opgedraaid en kan tot wel 30 muizen in één zetting vangen. Steeds als een muis de val betreedt dan zal de val ronddraaien waardoor de muis gevangen zit en de volgende muis de val kan betreden.

Amerikaanse muizenval voor het levend vangen van grote aantallen muizen! In Amerika is dit een zeer populair product door de enorme goede vangresultaten. Dit model heeft 2 ingangen waarbij de muis eenvoudig naar binnen kan en er vervolgens niet meer uit.

Binnen in de val doet u wat lokstof zoals bijv. pindakaas. U zult na kort tijd al resultaat zien. Voor maximaal ongeveer 20 muizen, dus ideaal als u veel muizen heeft. Het resultaat is eenvoudig te zien door het doorzichtige bovendeksel. Het deksel is open te klappen en u kunt u vangst verwijderen. Gemaakt uit verzinkte plaat en een doorzichtige kunststof bovendeksel.
 

Afwerking: Gegalvaniseerd met kijkvenster
Geschikt voor: Muizen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags