Multi-vangsysteem voor muizen

Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Amerikaanse muizenval voor het levend vangen van grote aantallen muizen! In Amerika is dit een zeer populair product door de enorme goede vangresultaten.

Lees meer
€9,36
Incl. btw

Multi-vangsysteem voor muizen

Amerikaanse muizenval voor het levend vangen van grote aantallen muizen! In Amerika is dit een zeer populair product door de enorme goede vangresultaten. Dit model heeft 2 ingangen waarbij de muis eenvoudig naar binnen kan en er vervolgens niet meer uit.

Binnen in de val doet u wat lokstof zoals bijv. pindakaas. U zult na kort tijd al resultaat zien. Voor maximaal ongeveer 20 muizen, dus ideaal als u veel muizen heeft. Het resultaat is eenvoudig te zien door het doorzichtige bovendeksel. Het deksel is open te klappen en u kunt u vangst verwijderen. Gemaakt uit verzinkte plaat en een doorzichtige kunststof bovendeksel. * Zeer goede resultaten. * Voor het vangen van grote aantallen muizen.

* Eenvoudige controle of u iets gevangen heeft door het doorzichtige deksel. * Geen gebruik van vergif. * Geen risico van dichtklappende muizenvallen voor uw dieren. *

Ideaal in dierenverblijven zoals kippenhokken en volières. * Eventueel zijn de gevangen muizen te gebruiken voor het voeren van uw roofvogels of slangen. * Gunstige prijs.

Hierdoor zijn wij in staat dit product aan te bieden voor een prijs die nog maar 1/4 tot 1/3 is van het verleden! Daarom zal de prijs-kwaliteit verhouding leiden tot een groot succes! Probeer!

Afwerking: Gegalvaniseerd met kijkvenster
Geschikt voor: Muizen

Thomas klinkhamer Geplaatst op 12 Januari 2018 at 12:00
Werkt perfect had gelijk beet 4 stuks gevangen service van vangkooiwinkel.nl ook erg goed. Zeer tevreden
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags