Vangkooi muizen en ratten verzinkt 40x14x14cm

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze verzinkte vangkooi is zeer geschikt voor het vangen van ratten en muizen. De afmetingen van de val bedragen 40 x 14 x 14 cm.

Lees meer

€24,95 €9,06

Incl. btw

Vangkooi muizen en ratten verzinkt 40x14x14cm

Deze verzinkte vangkooi is zeer geschikt voor het vangen van ratten en muizen. De afmetingen van de val bedragen 40 x 14 x 14 cm.

Let op! deze val is prima geschikt om ratten te vangen en ook de grotere muizen. Kleinere muizen zullen door de maaswijdte van deze kooi door kunnen. Een kleinere muis kan zich, door zijn zachte skelet door een gaatje van 5 tot 7 mm wringen. De maaswijdte van deze kooi is beduidend groter, dus de kleinere huismuis zult u met deze kooi nooit vangen. 

In bedrijf stellen van deze val
Het in bedrijf stellen van deze kooi gaat erg makkelijk. Aan het deurtje zit een beugeltje. Dat beugeltje klemt u achter een haakje. Aan de andere zijde van het haakje (dat in de kooi hangt) plaatst u het aas. Bij de minste beweging ervan doet dit de deur dichtvallen. Deze val is zeer efficiënt en een goed resultaat is daarmee makkelijk te behalen.

Mogelijk lokaas
Lok de rat of muis met kaas, vogelzaad, gepelde pindanootjes, chocolade of lokaas met sterke geur naar de vangkooi om deze te vangen.

Verzinkt
Doordat de kooi gemaakt is van verzinkt ijzer zal de kooi niet roesten en daarmee lang meegaan. 

Afmetingen
De afmetingen van deze kooi bedragen 40x14x14 cm.

Kortom, een slimme en duurzame vangkooi!

Afmetingen (lxbxh): 40X14X14 cm
Afwerking: Verzinkt
Geschikt voor: Muizen en ratten
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen