Muizen verjagen

Muizen verjagen | Vangkooiwinkel.nl is hét adres voor inloopvallen, multivangsystemen, elektrische muizenvallen, voerdozen, muizenvallen en muizenklemmen.

Muizen verjagen | U wilt van muizen af!
In het onderstaande overzicht hebben we een selectie gemaakt van goede vallen, klemmen elektrische muizenvallen, muizen voerdozen en muizen multi vangsystemen als u muizen heeft. Belangrijk voor de keus van een muizenval of muizenvangkooi is te kiezen voor een kooi die voldoende fijnmazig is. Bij te grote gaten of ruimtes in het gaas zal de muis via de zijkant of achterkant gewoon weer uit de kooi kunnen gaan. Kies verder een systeem waarbij u zich prettig voelt. Wilt u de dieren niet doden en dus diervriendelijk vangen? Kies dan een diervriendelijke inloopval. U kunt dier na gevangen te hebben uitzetten in de natuur.

Muizen verjagen | Welk aas gebruik ik om een muis te vangen?
Een muis vangt u met bijvoorbeeld pindakaas of kaas of zoetigheid. Het aas plaatst u ofwel op het plankje/ triggermechanisme in het midden van de kooi als het een doorloopval betreft of u plaatst het aas helemaal achterin de kooi als het gaat om een inloopval. In geval van een klem plaats u het aas op de trigger van de muizenklem.

Muizen verjagen | Vangtip voor muizen
U heeft (vrijwel) nooit last van slechts 1 muis. Een belangrijke tip is om meerdere kooien of klemmen te plaatsen. Meerdere kooien verhogen de vangkans aanzienlijk. Plaats de kooien altijd langs de routes die de muizen lopen. Muizen lopen meestal langs muren en wanden. Eventueel kunt u kiezen voor een multivangkooi of multivangsysteem voor muizen. Specifiek voor muizen kunt u ook denken aan een hoekval/ muizenval voor in een hoek van de ruimte. Deze vallen werken vaak goed.

Muizen verjagen?
In onderstaand overzicht hebben we aantal producten toegevoegd voor het verjagen van muizen. Dat betreft muizenvallen, klemmen, multi-vangsystemen, voerdozen en een aantal diervriendelijke vangkooien.

Lees meer
Multi-vangsysteem voor muizen - 5 stuks
Multi-vangsysteem voor muizen - 5 stuks
Amerikaanse muizenval voor het levend vangen van grote aantallen muizen! In Amerika is dit een zeer populair product door de enorme goede vangresultaten.
*Incl. btw
Pagina 2 van 2